Mesajul presedintelui ligii

Salutare studentule și bine ai venit în Liga Studenților UGB. E adevărat că atunci când ajungi student ești pe cont propriu și că răspunzi de alegerile pe care le faci, dar, de acum nu vei mai fi singur. Formăm o a doua familie în UGB, unde avem posibilitatea să ne ajutăm între noi, să învățăm, să ne dezvoltăm, dar și să ne distrăm. „Natura ne aseamănă, iar educația ne deosebește”, a spus Confucius, fapt ce mă determină să cred că am făcut cu toții cea mai bună alegere pentru viitorul nostru.

În Liga Studenților UGB o să ai destule oportunități să-ti descoperi talente, aptitudini și pasiuni ascunse, să vorbești în fața unor grupuri, să comunici cu viitorii tăi prieteni din ligă, să participi la diferite evenimente și să primești foarte multe informații ce te interesează.

Împreuna cu colegii mei din conducerea Ligii Studenților UGB și alături de conducerea UGB o să încercăm să-ți facem o studenție cât mai plăcută și ușoară. Pentru că un lider se crește, nu se naște, ai curaj și fă un pas în față. Vino alături de biroul executiv, pentru că dacă ești capabil și bun organizator, cu siguranță vei face parte din el. Orice e posibil.

La final, țin să te felicit pentru alegerea făcută și îți urez mult succes în viața ta de student, precum și multe realizări în traseul profesional!

#Împreună suntem mai puternici.

#Înveți. Te dezvolți .Te distrezi.